Cautare

5670 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (3.28 secunde)
Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru. ... Ialomita, al primariei Calarasi si a tuturor comunelor din judetul Ialomita pentru aviatie.
Povestea de iubire cu fata popii din satul gorjean Floresti Mihai Eminescu a venit la Floresti, sat al comunei Tantareni, din judetul Gorj, in vara anului 1878, la recomandarea doctorului Kremnitz, medicul familiei regale, pentru refacerea sanatatii. ... IASI.
El a apreciat ca nu i se poate reprosa personal vreun abuz, mentionand ca va continua sa munceasca in continuare pentru Iasi, oricat de tare s-ar supara Blaga sau ceilalti democrat-liberali ardeleni.
Iasi, Timis si Prahova. In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Spre exemplu, judetul Alba ar fi impartit intre Cluj si Hunedoara, partea de est a Salajului ar trece in componenta Crisanei, iar cea vestica in granitele Clujului.
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
xxx 19 septembrie 1951 " 11 octombrie 2015 S-a nascut in orasul Roznov, judetul Neamt. ... Junimea, Iasi, 1976; ... TipoMoldova, colectia Opera Omnia, Iasi, 2913.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014. ... Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Presedintele PNL Iasi a propus excluderea lui Stavarache din partid. Politistii l-au arestat preventiv pe Stavarache timp de 30 de zile.
Si cind ziaristii au vrut sa afle cum a fost posibil ca, ani in sir, traficantii de la Cerbu sa duca produca zeci de kilogramele de heroina care au ajuns pe masa taranilor din judetul Iasi, a devenit din nou ocupat.
Razbunare cu foc intr-o comuna din Iasi. Un barbat a dat foc casei unde statea concubina lui. Priromanul a fost prins si internat intr-o unitate medicala.
Pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat, luni, in judetul Iasi.
O femeie din judetul Iasi, disparuta de aproape 48 de ore, a fost gasita moarta intr-o podgorie. Corpul i-ar fi fost sfasiat de o haita de caini.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un TIR s-a rasturnat in localitatea Cristesti, judetul Iasi.
Apa a ajuns sa fie rationalizata in zece localitati din judetul Iasi. Se intampla din caza consumului ridicat, dar si a secetei
In celelalte trei localitati, candidatii comuni ai celor doua partide vor fi stabiliti in urma unor sondaje de opinie care vor fi efectuate la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca persoana care a obtinut cele mai bune rezultate in urma sondajului sa reprezinte Alianta.
Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul". ... "Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta.
Telemea de Ibanesti, produsa in judetul Mures, este singurul produs romanesc care a reusit sa se califice pentru a deveni produs cu Denumire de Origine Protejata (DOP), o certificare europeana care inseamna si o recunoastere a faptului ca Romania are traditii locale, agricole si alimentare cu un potential exceptional.
Judetul nostru a inregistrat ieri un nou record, dar unul negativ. ... si acest lucru a dus la egalarea unui record negativ din 1961 privind prezenta la urne, cind judetul nostru s-a clasat pe ultimul loc.
google-analytics.com